page contents

B2B Säljare

Din karriär börjar här!

På Exalt finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur. Här får du en chans att bidra och utvecklas. 

Är Du en affärsutvecklare och B2B säljare i samma paket? Exalt växer och vi behöver Dig!

B2B Säljare

OM TJÄNSTEN 

Vi söker en erfaren affärsutvecklare/IT-säljare som förstår utmaningen av långa säljprocesser, som ska sälja hela vårt produkt- och tjänsteutbud, hitta nya partnersamarbeten och utveckla vår tjänsteportfölj. 

Du kommer att arbeta med fokus på företag i Stockholmsregionen, men resor inom Sverige kan förekomma. Du kommer att arbeta med befintliga och nya kunder och hela försäljningsprocessen, från kartläggning av potentiella nya kunder och framtagande av offert till avtalspåskrift.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där det krävs envishet och struktur, men i slutändan så är det resultaten som räknas. Du kommer att ha ett budget- och resultatansvar för dina konton och rapportera till vår försäljningschef. Du kommer även att vara en viktig del i våra marknadsaktiviteter, som du tillsammans med sälj, marknad och ledning kommer att ta fram och driva framgångsrik marknadsbearbetning som stöd i säljarbetet.

OM OSS

Exalt är en helhetsleverantör av kommunikationslösningar för företag, stadsnät, operatörer, myndigheter och organisationer. Bolaget är ledande inom design, installation, drift och underhåll av kommunikationsnät på såväl aktiv som passiv nivå. Exalt bildades 2005 av sex nätverkstekniker med bakgrund från Ericsson. Nu har bolaget drygt 30 anställda och omsätter ca 40 mkr. Bolaget har sitt kontor i Sundbyberg och är sedan 2005 noterat på Spotlight Stock Market. Vi arbetar i en prestigelös miljö där alla är ledare och delaktiga till vår framgång. 

Vår arbetsmiljö är sund och vi värnar om att hälsan samt att få ihop livspusslet är en nyckel till att behålla vår personal.

 

OM DIG

För att lyckas bäst i rollen som affärsutvecklare/IT-säljare hos oss tror vi att du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerad B2B försäljning med ett analytiskt sinne och ett modernt marknadstänk. Du har jobbat i liknande miljö där varje person på jobbet är en nyckelspelare och du är en bra lagspelare.

Vi söker dig som har ett stort eget driv och engagemang för att utveckla affärer samt en förmåga att skapa nya affärsmöjligheter, såväl som att förvalta, sälja in nya projekt på våra befintliga kunder, som att skapa nya affärsområden.

Du är resultat- och lösningsorienterad och arbetar självständigt mot uppsatta mål och strävar ständigt efter att överträffa dina kunders mål och förväntningar. Vi söker dig som är modern i din roll som säljare och förstår värdet av att bygga ditt eget varumärke via sociala medier och det egna nätverket. Här når du igenom i bruset, hellre än att lyfta telefonen ex antal gånger per dag. Du är lyhörd, nyfiken, driven och såklart en värderingsstyrd person. Våra värdeord som samarbete, nytänkande, ärlighet och kvalitet är något vi brinner för och ständigt försöker efterleva.

KRAV FÖR TJÄNSTEN

Det är viktigt att du kan kommunicera med personer i alla roller på ett företag och att du är en lagspelare som skapar positiv atmosfär både hos oss som hos kund. För att bli en framgångsrik säljare hos oss behöver du vara strukturerad och noggrann samt exceptionellt duktig på att planera och följa upp. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

MERITERANDE FÖR TJÄNSTEN

Eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är hur du är som person. Du har en hög aktivitetsnivå samt har en förmåga att arbeta målinriktat. I övrigt är du är social och utåtriktad person som kan skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer med kunder.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder dig en arbetsplats att trivas på, frihet under ansvar och möjlighet att utvecklas. Dessutom får du arbeta med spännande kunder och genom ditt arbete göra skillnad både hos Exalt och våra kunder. Hos oss på Exalt värnar vi om att du får ihop din roll både på och utanför arbetet. Självklart har vi friskvård och flexibla pensioner.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Vi erbjuder bra fast lön och en attraktiv provisionsmodell, och ett förmånspaket i form av bland annat träning under lunchtid, flextid m.m.

VAD GÖR DU NU?

Om du har frågor eller är intresserad av tjänsten är du välkommen att skicka in din intresseanmälan med CV och personligt brev till jobb@exalt.se. 

Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.

Sök denna spännande tjänst och bli en nyckelperson på vår tillväxtresa!

 

Kontakt

Hallonbergsplan 5

174 52 Sundbyberg

Hitta hit (karta)

Telefon: +46 8 706 76 50
E-mail: info@exalt.se

Skicka meddelande