page contents Erfaren Tekniker | Exalt AB

Erfaren Nätverkstekniker

Din karriär börjar här!

På Exalt finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur. Här får du en chans att bidra och utvecklas. 

Exalt växer och behöver förstärkning av fler talanger som brinner för nätverksteknik!

Erfaren Tekniker

OM TJÄNSTEN 

Som nätverkstekniker hjälper du våra kunder med bl.a. nätverksdrift, felsökning, kundtjänst och nätövervakning med dagliga rutiner. Tekniken omfattar såväl trådbunden som trådlös kommunikation. Du kommer att ingå i ett team med andra duktiga tekniker där ni har individuellt avsvar men stöttar varandra när det behövs. Du kommer att få tekniskt ansvar för några av våra kunder och vara deras förstahandskontakt när det gäller teknikärenden. Huvuddelen av arbetet utförs under kontorstid, men ibland kan arbete efter kontorstid förekomma. Efter en infasningsperiod kommer du ingå i en beredskapsgrupp med ett roterande schema. Du kan också komma att arbeta i korta eller längre uppdrag som konsult ute hos våra kunder. Vi arbetar med kvalitetsprodukter från tillverkare såsom Cisco, Juniper, Aruba, Meraki och Aerohive. Tjänsten är en heltidstjänst.

 

VI SÖKER DIG SOM
Har arbetat med nätverksteknik 3-5 år, framför allt inom routing, switching och brandväggsteknik. Eventuellt har du även certifierat dig inom något av dessa områden. Du kan IP på dina fem fingrar och har erfarenhet från både trådbunden och trådlös nätverksdrift. Det är viktigt att du är kundorienterad, strukturerad och noggrann i ditt arbete och hellre dubbelkollar en extra gång än tar risken att det blir fel. Du är prestigelös och ansvarstagande, kan arbeta självständigt men har också god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Vidare har du ett stort teknikintresse framför allt inom nätverksteknik, och gör alltid ditt yttersta för att arbetsresultatet ska bli så bra som möjligt. Punktlighet är en självklarhet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt i vårt urval. För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan med presentation och CV till info@exalt.se 

 

Kontakt

Hallonbergsplan 5

174 52 Sundbyberg

Hitta hit (karta)

Telefon: +46 8 706 76 50
E-mail: info@exalt.se

Skicka meddelande