page contents Installationstekniker | Exalt AB

Installationstekniker

Din karriär börjar här!

På Exalt finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur. Här får du en chans att bidra och utvecklas. 

Exalt växer och behöver förstärkning av fler talanger som brinner för nätverksteknik!

 

Erfaren Installationstekniker

OM TJÄNSTEN 

Som installationstekniker arbetar du i vårt duktiga installationsteam med koppar- och fiberinstallationer. I arbetet ingår bl.a. förläggning av fastighetsnät, kontaktering, fibersvetsning, inmätning samt viss projektering och dokumentation. Huvuddelen av arbetet utförs under kontorstid, men ibland kan arbete efter kontorstid förekomma. Tjänsten är förlagd till Sundbyberg, Stockholm och arbetet utförs vanligtvis hos våra kunder i närområdet.

 

VI SÖKER DIG SOM
Har arbetat som installationstekniker med strukturerade fastighetsnät i ca. 3-5 år och har erfarenhet från något eller några av de mer välkända kabelsystemen. Möjligtvis har du också gått utbildningar eller certifierat dig för ett eller flera kabelsystem. Det är viktigt att du är kundorienterad, strukturerad och noggrann i ditt arbete och hellre dubbelkollar en extra gång än tar risken att det blir fel. Du är prestigelös och ansvarstagande, kan arbeta självständigt men har också god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Vidare gör du alltid ditt yttersta för att arbetsresultatet ska bli så bra som möjligt, och punktlighet är en självklarhet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt i vårt urval. För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska. B-körkort är ett krav.

 

Välkommen med din ansökan med presentation och CV till info@exalt.se 

 

Kontakt

Hallonbergsplan 5

174 52 Sundbyberg

Hitta hit (karta)

Telefon: +46 8 706 76 50
E-mail: info@exalt.se

Skicka meddelande