page contents

Installationstekniker

Din karriär börjar här!

På Exalt finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur. Här får du en chans att bidra och utvecklas. 

Exalt växer och behöver förstärkning till vårt installationsteam!

 

Installationstekniker

OM TJÄNSTEN 

Som installationstekniker arbetar du i vårt duktiga installationsteam med koppar- och fiberinstallationer. I arbetet ingår bl.a. förläggning av fastighetsnät, kontaktering, fibersvetsning, inmätning samt viss projektering och dokumentation. Huvuddelen av arbetet utförs under kontorstid, men ibland kan arbete efter kontorstid förekomma. Tjänsten är förlagd till Sundbyberg och arbetet utförs hos våra kunder som i första hand finns i Stockholmsområdet.

 

OM OSS

Exalt är en helhetsleverantör av kommunikationslösningar för företag, stadsnät, operatörer, myndigheter och organisationer. Bolaget är ledande inom design, installation, drift och underhåll av kommunikationsnät på såväl aktiv som passiv nivå. Exalt bildades 2005 av sex nätverkstekniker med bakgrund från Ericsson. Nu har bolaget drygt 30 anställda och omsätter ca 40 mkr. Bolaget har sitt kontor i Sundbyberg och är sedan 2005 noterat på Spotlight Stock Market. Vi arbetar i en prestigelös miljö där alla är ledare och delaktiga till vår framgång. 

OM DIG

Vi söker dig som har arbetat som installationstekniker med strukturerade fastighetsnät i ca. 3-5 år och har erfarenhet från något eller några av de mer välkända kabelsystemen. Möjligtvis har du också gått utbildningar eller certifierat dig för ett eller flera kabelsystem. Det är viktigt att du är kundorienterad, strukturerad och noggrann i ditt arbete och hellre dubbelkollar en extra gång än tar risken att det blir fel. Du är prestigelös och ansvarstagande, kan arbeta självständigt men har också god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Vidare gör du alltid ditt yttersta för att arbetsresultatet ska bli så bra som möjligt, och punktlighet är en självklarhet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt i vårt urval.

KRAV FÖR TJÄNSTEN

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska. B-körkort är ett krav.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder dig en arbetsplats att trivas på, frihet under ansvar och möjlighet att utvecklas. Dessutom får du arbeta med spännande kunder och genom ditt arbete göra skillnad både hos Exalt och våra kunder. Hos oss på Exalt värnar vi om att du får ihop din roll både på och utanför arbetet. Självklart har vi friskvård och flexibla pensioner.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

VAD GÖR DU NU?

Om du har frågor eller är intresserad av tjänsten är du välkommen att skicka in din intresseanmälan med CV och personligt brev till jobb@exalt.se. Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.

 

Kontakt

Hallonbergsplan 5

174 52 Sundbyberg

Hitta hit (karta)

Telefon: +46 8 706 76 50
E-mail: info@exalt.se

Skicka meddelande