page contents Junior Tekniker | Exalt AB

Junior Tekniker

Din karriär börjar här!

På Exalt finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur. Här får du en chans att bidra och utvecklas. 

Exalt växer och behöver förstärkning av fler talanger som brinner för nätverksteknik!

Junior Tekniker

OM TJÄNSTEN 

Som junior nätverkstekniker hjälper du våra kunder med bl.a. nätverksdrift, felsökning, kundtjänst och nätövervakning med dagliga rutiner. Du kommer att ingå i ett team med andra duktiga tekniker där ni har individuellt avsvar men stöttar varandra när det behövs. Till en början kommer du lära dig de system vi arbetar i och ta hand om enklare ärenden, för att senare utvecklas med mer avancerade uppgifter. Huvuddelen av arbetet utförs under kontorstid, men ibland kan arbete efter kontorstid förekomma. När du är redo kommer du att ingå i en beredskapsgrupp med ett roterande schema. Du kan på sikt även komma att arbeta i korta eller längre uppdrag som konsult ute hos våra kunder. Vi arbetar med kvalitetsprodukter från tillverkare såsom Cisco, Juniper, Aruba, Meraki och Aerohive. Tjänsten är en heltidstjänst.

 

VI SÖKER DIG SOM

Har gått en nätverksrelaterad utbildning eller har motsvarande kunskaper. Det är viktigt att du är kundorienterad, strukturerad och noggrann i ditt arbete och hellre dubbelkollar en extra gång än tar risken att det blir fel. Du är prestigelös och ansvarstagande, kan arbeta självständigt men har också god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Vidare har du ett stort teknikintresse framför allt inom nätverksteknik, och gör alltid ditt yttersta för att arbetsresultatet ska bli så bra som möjligt. Punktlighet är en självklarhet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt i vårt urval. För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan med presentation och CV till info@exalt.se 

 

Kontakt

Hallonbergsplan 5

174 52 Sundbyberg

Hitta hit (karta)

Telefon: +46 8 706 76 50
E-mail: info@exalt.se

Skicka meddelande