IT-Support

Skicka din ansökan

Är du en person som trivs med att lösa problem och hantera incidenter i Windowsmiljöer? Vi växer och söker konsulter inom support till våra kunder.

IT-SUPPORT

Som IT-supporttekniker kommer du sitta ute hos en av Exalts kunder och arbeta med internsupport. För att lyckas väl i rollen så är nyfikenhet, användarvänlighet och viljan att lära avgörande. Vi tror att du älskar IT och problemlösning. Rollen kräver att du har förmågan att arbeta självständigt och ta fullt ansvar för ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare.

Du kommer vara baserad i Stockholmsområdet.

I rollen som IT-support kommer du hantera inkommande ärenden, säkerställa korrekt information och lösa incidenter för att hålla verksamheten smidig samt effektiv. En stor del av ditt arbete kommer innefatta felsökning av mjuk och hårdvaruproblem i Windows-miljöer och dess applikationer.

Hantera inkommande ärenden via telefon/mail/chatt/ärendehanteringssystem Installation och felsökning av hårdvara Delta i interna projekt Utveckla processer runt supportorganisationen

Vi söker dig som har:

Erfarenhet av något års erfarenhet av IT/onsite-support Har ett kommunikativt och pedagogiskt sätt mot användare Erfarenhet av Microsoft klienter samt kringliggande hårdvara
Erfarenhet av AD Erfarenhet av Office 365 och relaterade system

Krav

Ca 1 års erfarenhet av arbete med IT-support. God kunskap om Windows och macOS God kunskap om Office 365 Svenskt medborgarskap Förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift på svenska Stort plus!
Erfarenhet av Azure
Erfarenhet av Android- och iOS-enheter

 

Personliga egenskaper
Vi önskar att du som söker är en person med sinne för struktur, nyfiken och kommunikativ och trivs i en roll där du får ge god service till andra. Lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete utefter ärenden som kommer. Det kan förekomma arbete på distans, du är bekväm och nyttjar alla kanaler och verktyg för det. Som person är du driven och tycker att problemlösning är roligt. Du är noggrann, har dokumentationsvana och förmåga att förmedla kunskap till andra.

Vi arbetar med högt säkerhetsfokus och det är en naturlig del av din vardag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Ett spännande och stimulerande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Exalt är en vänlig arbetsplats där vi värderar trivsel och kultur väldigt högt – att ha kul på jobbet är en framgångsfaktor.

Inte alla sökande kommer att uppfylla alla jobbkrav exakt. Låt inte det hindra dig från att överväga Exalt för nästa steg i din karriär. Vi är alltid öppna för kandidater som kan bidra med nya insikter och perspektiv till Exalt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Start: Enligt överenskommelse 
Plats: Stockholmsområdet
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information och ansökan mejla: nina.hamrin@exalt.se
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Nina Hamrin 072-0703278

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 100
Skicka din ansökan