Nätverkskonsult

Skicka din ansökan

Vårt konsultteam fortsätter att växa och vi söker nu en senior nätverkskonsult. Läs mer om vårt team i annonsen och skicka in din ansökan!

Exalt är på en fantastisk tillväxtresa och nu söker vi förstärkning till vårt konsultteam som idag består av ca 15 konsulter. I rollen som senior nätverkskonsult kommer du att arbeta med våra kunder, både på plats och på distans. Du kommer att bidra med din djupa kompetens framförallt inom routing, switching, LAN, WLAN och brandväggar.

För att trivas och lyckas i din roll som nätverkskonsult krävs det att du har erfarenhet som konsult inom området nätverk. Vi och våra kunder tror på certifieringar och vi ser att du delar den tron samt gärna har flertalet certifieringar för produkter från exempelvis Cisco, Fortinet, Juniper, Aruba osv.

Dina dagar kommer bl.a. att bestå av att jobba med nätverkssäkerhet, brandväggsförändringar, konfigurering, design av nät hos våra kunder. Dagarna kan se olika ut och arbetet är väldigt varierat, liksom våra kunder som finns i alla storlekar och branscher. Tillsammans hittar vi de kunder och uppdrag som passar Dig.

Vi på Exalt arbetar hårt tillsammans mot både individuella och gemensamma mål. Om du är samarbetsvillig, flexibel och gillar tempoväxlingar så kommer du att trivas i Exalts konsultteam där vi drivs av att ge riktigt grym service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

  • Arbete som nätverkskonsult med tekniska frågeställningar, design av lösningar med marknadens ledande leverantörer såsom Cisco, Fortinet, m.fl.
  • Implementation av säkra nätverkslösningar hos våra kunder
  • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer och strategiskt bollplank för våra kunder

Krav för att lyckas med rollen

  • Erfarenhet av att arbeta som konsult inom nät och säkerhet
  • Vana av behovsanalys, design och implementation av säkra nätverkslösningar
  • Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Dina framtida kollegor

Hos oss hittar du ölbryggare, skidåkare, jägare, gamers, musiker, filmnördar, bartenders, scouter, golfare, padelproffs och mycket mer! Det vi har gemensamt är ett otroligt engagemang för det vi gör och att alltid vilja ge bästa service till våra kunder. Vi välkomnar olikheter och vi gillar att umgås och lära oss av varandra. Vår företagskultur har formats och fortsätter att formas av de människor som arbetar på Exalt. Några saker vi gör tillsammans:

  • AW på kontoret & teamevents
  • Kick off, sommarfest & julbord 
  • Gemensamma frukosttillfällen
  • Rundpingis på vårt pingisbord som är hjärtat i vårt öppna arbetslandskap
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100%
Skicka din ansökan