Vi söker IT Drifttekniker -konsult

Skicka din ansökan

Exalt växer och nu söker vi förstärkning till vårt konsultteam som idag består av ca 10 konsulter. I rollen som IT Drifttekniker (konsult) kommer du att vara ansvarig för att stödja och underhålla IT-infrastrukturen för våra kunder, både på plats och på distans. Du kommer att bidra med din kompetens framför allt inom Infrastruktur, Installation, konfiguration och underhåll av servermiljöer och nätverkskomponenter.

Övervaka och hantera systemprestanda för att säkerställa stabilitet och tillgänglighet. Diagnostisera och lösa tekniska problem samt tillhandahålla support till användare. Genomföra säkerhetskontroller och säkerhetskopieringsrutiner. Samarbeta med kunder och teammedlemmar för att identifiera och implementera optimala IT-lösningar. Dokumentera och rapportera teknisk information och procedurer.

För att trivas och lyckas i din roll som IT-konsult ser vi att du har erfarenhet relevant yrkeserfarenhet samt utbildning. Har du certifieringar är det en bonus!

Vi på Exalt arbetar tight tillsammans mot både individuella och gemensamma mål. Om du är samarbetsvillig, flexibel och gillar tempoväxlingar så kommer du att trivas i Exalts konsultteam där vi drivs av att ge riktigt grym service till våra kunder.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av IT-drift och nätverksadministration.

Kunskap om servermiljöer, virtualisering och lagringssystem.

Förmåga att felsöka och lösa tekniska problem effektivt.

Starka kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta i team.

Certifieringar som MCSE, CCNA eller liknande är meriterande.

Personliga egenskaper:
Initiativtagande och självgående.

Problemlösare med analytiska färdigheter.

Flexibel och anpassningsbar.

Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska.

Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Vi önskar att du som söker är en person med sinne för struktur, nyfiken och kommunikativ och trivs i en roll där du får ge god service till andra. Lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete utefter ärenden som kommer. Det kan förekomma arbete på distans, du är bekväm och nyttjar alla kanaler och verktyg för det. Som person är du driven och tycker att problemlösning är roligt. Du är noggrann, har dokumentationsvana och förmåga att förmedla kunskap till andra.

Vi arbetar med högt säkerhetsfokus och det är en naturlig del av din vardag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Ett spännande och stimulerande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Exalt är en vänlig arbetsplats där vi värderar trivsel och kultur väldigt högt – att ha kul på jobbet är en framgångsfaktor.

Inte alla sökande kommer att uppfylla alla jobbkrav exakt. Låt inte det hindra dig från att överväga Exalt för nästa steg i din karriär. Vi är alltid öppna för kandidater som kan bidra med nya insikter och perspektiv till Exalt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Start: Enligt överenskommelse 
Plats: Stockholmsområdet
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information och ansökan mejla: nina.hamrin@exalt.se
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Nina Hamrin 072-0703278

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100 %
Skicka din ansökan