page contents LEDNING OCH STYRELSE | Exalt AB

Ledning och styrelse

Mikael Hjälm, VD samt ansvarig VO Transmissionsteknik

Född 1965. Mikael är en av grundarna till Exalt-bolagen (2005). Han började arbeta med datakommunikation i slutet av 80-talet inom installationsbranschen och har sedan arbetat inom Ericsson och Skanska både som nätverkstekniker och i ledande positioner.

Hans Fäldt, ansvarig VO Strukturerade fastighetsnät

Född 1964. Hans är en av grundarna till Exalt-bolagen (2005). Han har en bakgrund från installationsbranschen och har även arbetat som nätverkstekniker på Ericsson och Skanska.

Peter Nesz, CTO samt ansvarig VO Nätverksteknik och säkerhet, styrelseledamot

Född 1973. Peter har över 20 års branscherfarenhet och har bl.a. arbetat med utveckling av bredbandsprodukter på Ericsson samt som senior teknisk rådgivare på uppdrag av bl.a. stadsnät och telecombolag. Peter har teknisk studiebakgrund från KTH och har erfarenhet från företagsledande positioner bl.a. som VD för Net Access Sweden AB (förvärvat av Ahlsell).

Please reload

Karin Sten, styrelseordförande

Född 1956. Karin har mer än 30 års erfarenhet av företagsledning och företagsutveckling i entreprenörsdrivna tillväxtbolag med roller som ägare, styrelseordförande, VD och försäljningschef, främst inom IT-branschen. Som exempel kan nämnas att hon tidigare har arbetat i koncernledningen med uppbyggnaden av Knowit, varit VD för Banqsoft AB och styrelseordförande för teknikkonsultbolaget WE Consulting.

Åsa Holmström, styrelseledamot

Född 1965. Åsa har arbetat över 25 år i IT-branschen och har stor erfarenhet från ledande befattningar med fokus på företagsutveckling samt sälj och marknadsföring. Åsa har studerat matematik och datalogi vid Stockholms Universitet och arbetar idag som VD för konsultbolaget Ninetech. Tidigare var hon VD för mjukvarubolaget RemoteX som efter en turn around förvärvades av Monterro-ägda Lundalogik. Åsa har också varit VD på databasbolaget Starcounter samt VD på Columbitech, Inc. som hon etablerade framgångsrikt i USA.

Glenn Sernbrandt, styrelseledamot

Född 1969. Glenn har arbetat över 25 år inom datakom/telekom och på senare tid inom cloudområdet. Glenn har lång erfarenhet inom Exalts teknikområde bl.a. från försäljningsarbete med långsiktiga kundrelationer och värdegrundsbaserad personalpolitik. Han är för närvarande VD på IP-Solutions, styrelseledamot i IT Perspective samt styrelseledamot i APIS.

Please reload

Kontakt

Hallonbergsplan 5

174 52 Sundbyberg

Hitta hit (karta)

Telefon: +46 8 706 76 50
E-mail: info@exalt.se

Skicka meddelande