Samarbetsavtal med Ursviks Entré

Press Placeholder

<br /> ViewReleaseInStandardHtml<br />

Samarbetsavtal med Ursviks Entré

Exalt har tecknat samarbetsavtal med Ursviks Entré som ägs av Nordisk Renting för förvaltning av kommunikationsnät i fastigheten. Exalt ansvarar för säkerställandet av att all kommunikation i fastigheten är driftsäker, väldokumenterad och att utbyggnad av ny kommunikation så som fiber, datanät och WiFi sker enligt planerad utbyggnad. Avtalet och samarbetet trädde i kraft redan under hösten 2021.

Vi är mycket glada att Ursviks Entré valt Exalt som samarbetspartner avseende förvaltarskap av kommunikationsnätet. Tillsammans med fastighetsägaren och övriga verksamma partners i fastigheten ser vi fram emot att hållbart, skalbart och säkert drifta och utveckla nätet efter framtidens behov. Detta är en del i vårt erbjudande inom Proptech där vi fortsätter vår tillväxtresa.” säger Matti Vänskä, VD Exalt.

För mer information, vänligen kontakta:

Matti Vänskä, VD
matti.vanska@exalt.se

Om Exalt AB (publ)
Exalt är genom dotterbolaget Exalt Network en helhetsleverantör av kommunikationslösningar för företag, stadsnät, operatörer, myndigheter och organisationer. Bolaget är ledande inom design, installation, drift och underhåll av kommunikationsnät på såväl aktiv som passiv nivå. Affärsidén baseras på att upprätthålla en stark position på marknaden när det gäller hög kompetens, leveranskvalitet och kostnadseffektivitet. Exalt är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001/14001 och certifierat för Robust Fiber. Bolaget är sedan 2005 noterat på Spotlight Stock Market (kortnamn EXALT). Se vidare www.exalt.se.