För företag

För företag

Vi kan nät

Vi säkerställer att ditt nätverk håller den höga säkerheten som krävs i dagens snabba utvecklig och förändring. Vi tar fullt ansvar för utvecklingen oavsett och det är Wifi och fast nät så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. Våra specialister är uppdaterade på den senaste tekniken och hjälper ditt företag att lyckas.
done_all Nät som tjänst
done_all Fastighetsnät
done_all SD-WAN
Vad kan vi göra för er?

Vi erbjuder följande lösningar:

Nät som tjänst

Vår smidigaste lösning för dig som kund, Exalt designar, levererar och driftar ett nät som uppfyller dem funktionella krav som kunden efterfrågar. Våra kunder upplever att upprätthålla kompetens i befintlig IT-organisation för att kontinuerligt ligga i framkant och drifts ett säkert nät är kostsamt och resurskrävande. Exalts affärsidé är att erbjuda dessa lösningar till våra kunder och vi når synergier genom att vara experter på flera olika nät och har ett strakt fokus på att ständigt utveckla vårt erbjudande för att nå kostnadseffektivitet och stabila och trygga nät. Vi på Exalt ser till att ert nät fungerar på ett driftsäkert och informationssäkert sätt. Ni väljer SLA och vi levererar ert nät som tjänst enligt SLA. Ni får ett nätverk anpassat till era behov till en fast månadskostnad där vi ansvarar och säkerställer full funktionalitet 24/7.

Fastighetsnät

Exalt designar, bygger och förvaltar strukturerade kabelsystem i fastigheter. Med produkter från marknadsledande leverantörer tar vi fram lösningar som passar alla olika typer av fastigheter och offentliga miljöer. Vår installationsprocess, dokumentation och höga servicenivå är våra grundstenar som säkerställer ett kostnadseffektivt och pålitligt fastighetsnät i många år framöver.

24/7 Tekniker på plats

Beredskap med utryckning och tekniker på plats. Exalt erbjuder beredskapsavtal dygnet runt, året runt för att upprätthålla era samhällsviktiga och affärskritiska funktioner i era nät. Våra tekniker hjälper er med felsökning och reparation enligt överenskommet SLA. Vi erbjuder felsökning och felavhjälpning alla dagar, dygnet runt. Vi arbetar med ärenden enligt SLA samt planerade servicefönster.

Förstudie & design

I regel vill man som beställare i förväg veta vilka förutsättningar och lösningsalternativ som finns. Dels vad som kan göras, dels vad som bör göras samt vad förändringar och installationer kostar. Därför erbjuder vi förstudier som resulterar en utförlig rapport enligt era verksamhetskrav.

Trådlöst nätverk

Vårt helhetserbjudande inom trådlösa nät innefattar allt från förstudie, design, inmätning, radioplanering och implementation till felsökning och felavhjälpning. Exalt har experter för att designa ditt WiFi-nät för just dina förutsättningar. Våra kunder har skiftande miljöer, alltifrån lagermiljö i frysgrader till stora öppna kontorsytor för co-working eller stora utomhusevenemang, arenor eller hotell. Vi kan trådlöst. Som kund får du alltid ett intyg på att vår leverans garanterar dina tekniska krav.

Övervakning & felavhjälpning

Vårt team av nätverkstekniker felsöker kunders nät, våra övervakningssystem signalerar att något inte beter som brukligt i nätet och det triggar vår felavhjälpning och övervakningsteam. Våra tjänster innebär att Exalt ser avvikelser och fel innan kunden upplever det. Ofta tror våra kunder att det är fel på deras wifi, felsökningen konstaterar oftast att felet kan vara längre in i kundens nättopologi. Det som inte kan felavhjälpas via fjärrstyrda konfigureringar eller ändringar hanterar vi med reservdelar på lager så snabba utbyten kan ske dygnet runt. Exalt arbetar med flera olika nät som består av flera olika tillverkares utrustning.

NOC

I vårt Network Operation Center övervakar våra system nätverken dygnet runt, året runt. Exalts nätverks- och säkerhetskonsulter fokuserar på att ligga steget före en eventuell attack. I händelse av en incident ser vi till att skadan minimeras. Beroende på händelse aktiveras åtgärder enligt överenskomna rutiner.

SD-WAN

Ett SD-WAN förenklar både säkra, icke-redundanta, och redundanta sammankopplingar mellan kontor. Men också till molntjänster där applikationer kan lastbalanseras och prioriteras på ett flexibelt och säkert sätt.

Konsulttjänster

Vi hjälper till att skapa mervärde i era projekt och er organisation med konsulter vars specialistkompetens och erfarenhet alltid arbetar med den senaste tekniken och snabbt lär känna era behov för att förstå uppdraget. Oavsett om det handlar om kravställning, analys, design, implementation eller projektstöd har vi på Exalt engagerade konsulter med många års erfarenhet inom nätverk och säkerhet.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Fredrik Grähs

Affärsområdeschef Säker Kommunikation
Vad mer kan vi erbjuda?

Läs mer om våra andra tjänster

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50