IT-Drift & Design

IT-Drift & Design

Säker IT-miljö

Vi säkerställer att er IT-miljö håller den höga säkerhet som krävs i dagens snabba utveckling och förändring. Vi tar fullt ansvar för utvecklingen oavsett om det är Wifi och fast nät, så att ni kan koncentrera er på er kärnverksamhet. Våra specialister är uppdaterade på den senaste tekniken och hjälper din verksamhet att lyckas.
done_all Nät som tjänst
done_all Övervakning & Felavhjälpning
done_all Förstudie & Design
done_all Trådlöst nätverk
done_all SD-WAN
done_all Real Estate as a Service
done_all Wifi Survey
done_all Firewall Survey
done_all NOC
done_all Design
done_all Projektering

Stärk Er IT Säkerhet med Exalt

I en digitalt driven värld är säkerhet en prioritet som inte kan ignoreras. Cyberattacker eskalerar i en alarmerande takt, och ändå är många företag fortfarande inte tillräckligt rustade för att hantera framtida hot. Här på Exalt är vi experter inom området och erbjuder skräddarsydda lösningar för att stärka er IT-säkerhet.

 

Integrera Säkerhet i företagets Processer

Vi tror på att säkerhet måste vara en integrerad del av era företagsprocesser. Genom att prioritera och integrera säkerheten kan ni skydda er verksamhet på ett effektivt sätt. Våra specialister är här för att hjälpa er med att utforma och implementera en holistisk säkerhetsstrategi som passar era behov.

 

Security Management

I en värld med ständiga tekniska framsteg och uppdateringar, kan det vara utmanande att hålla jämna steg med säkerhetskraven. Våra säkerhetsexperter hjälper er att löpande identifiera hot, hantera säkerhetsrisker och upprätthålla starka säkerhetsrutiner.

 

Optimera företagets befintliga system

Önskar du en stadig grund för att maximera säkerheten. Våra experter kan hjälpa er att utnyttja befintlig säkerhetsfunktionalitet och komplettera den med proaktiva säkerhetsaktiviteter. Alla åtgärder och rutiner dokumenteras månadsvis i klara och överskådliga rapporter, som vi går igenom tillsammans med er för att säkerställa att ni är på rätt väg mot en starkare IT-säkerhet.

 

Låt oss tillsammans skydda er verksamhet. Kontakta oss och låt oss hjälpa er att bygga en robust och hållbar IT-säkerhetsstruktur som ni kan lita på. Er säkerhet är vår prioritet.

Kontakta Niclas

"Inom IT-Drift & Design hjälper vi våra kunder med design, projektering, installation, drift och underhåll av IT-miljön. Vi levererar IT-lösningar som gör er redo för det som väntar runt hörnet."

Vill du veta mer?
Hör av dig till Niclas Orrelöv

 

Affärsområdeschef IT-Drift & Design

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50