IT Konsulttjänster

Ola Henningsson, Exalt Network
IT Konsulttjänster Infrastruktur

Hur snabbt kan jag få en IT konsult?

Allt beror på vilken kompetens du söker. Vi har normalt tillgång till en IT konsult omgående och upp till 1 månad. När du vill anlita en konsult tänk igenom vilka nyckelkompetenser personen du letar efter ska ha och hur mycket du vill engagera konsulten. Partnerskap är viktigt för oss och vi sätter stort värde på er som kund. Vi lägger tid på att skapa en förståelse för arbetsuppgiften och platsen ni jobbar på. Vi ser ett hållbart långsiktigt samarbete med våra kunder och IT konsulter.
done_all Nätverkskonsulter
done_all IT-konsulter
done_all Säkerhetskonsulter
done_all NOC-tekniker
done_all Servicedesktekniker
done_all Teknisk projektledare
done_all Nätverkstekniker
done_all Server och molntjänster
done_all Servicedesk (1st, 2nd, 3rd)
done_all Systemspecialister
done_all Säkerhetstekniker
done_all Datacentertekniker
done_all Supporttekniker
done_all Drifttekniker
done_all IT-Koordinator

VARFÖR NI SKA ANLITA EXALT

Det är alltid enkelt att ta in en IT konsult från oss. Exalt har levererat kompetent personal inom infrastruktur i över 15 års tid. IT konsulterna har bra anställningsavtal och har jobbat på Exalt under lång tid. Alla har gått igenom vår kvalitetskontroll så du kan vara trygg med att du hittar engagerade människor med både hjärta och sinne för yrket

Att ta hjälp av våra IT konsulter ska vara flexibelt, enkelt och bidra till att ni lyckas med era mål. Du kanske har ett kritiskt behov och behöver någon helst i förrgår? Kanske har en medarbetare valt att gå vidare med kort varsel eller ni behöver tillfällig stöttning under en period med kompetens ni inte besitter internt? Vi är flexibla och snabba. Våra IT konsulters engagemang och specialistkompetenser gör att ni kan vara trygga, både vid korta uppdrag och längre strategiska samarbeten. Antingen behöver ni IT konsulten på plats hos er, eller så fungerar remote alternativt en hybridlösning – ni vet vad som fungerar bäst för er organisation.

Kontakta Johan

"Exalt är på en fantastisk tillväxtresa och vi söker ständigt förstärkning till vårt konsultteam och även till andra roller inom Exalt. Ta gärna kontakt med mig om du vill veta mer om oss - jag tar gärna en fika, rundvandring på vårt kontor, Teamsmöte eller lunch!"

Vill du veta mer?
Hör av dig till Johan Rockström

VD

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50