Wifi Survey

Wifi Survey

Dygnet runt, året om

Optimera Ditt Wifi Nätverk med Exalts Wifi Survey.
done_all Wifi Survey
done_all Säkerhetsklassade & Certifierade tekniker
done_all Beredskap & Jour 24/7-tekniker på plats
done_all Övervakning & Felavhjälpning

Är du trött på att ständigt kämpa med ett ostadigt Wifi-nätverk?
Det behöver inte innebära dyra nyinvesteringar. I dagens verksamhetsklimat är mobilitet en grundförutsättning för att upprätthålla en välmående organisation. Smidig rörlighet för mobila enheter som telefoner, datorer och surfplattor är avgörande för att öka produktiviteten. Ditt nätverk har potentialen att vara smartare, stabilare och mer långsiktigt hållbart.

Optimering för Kraftfull Prestanda
Med optimering och justering kan du få ut mer av ditt befintliga nät. Ett välplanerat och högkvalitativt trådlöst nätverk bör fungera smidigt även vid hög belastning. Det är därför viktigt att göra en noggrann analys av verksamhetens behov, platsens förutsättningar och en fysisk genomgång och kontroll av lokalerna.

Vår Wifi Survey – En Skräddarsydd Lösning för Ditt Företag
För att få ut det mesta av din trådlösa anslutning behöver du en skräddarsydd lösning som är anpassad efter ditt företags behov. Med vår Wifi Survey får du en omfattande analys av din nuvarande Wifi-infrastruktur och en handlingsplan för att optimera den.
Exalts Wifi-experter är specialiserade på att planera och designa trådlösa nätverk. Vi mäter, analyserar och verifierar ert nätverk noggrant och ger er konkreta förslag på hur det kan förbättras.

Låt oss hjälpa er att skapa ett Wifi nätverk som är stabilt, säkert och effektivt. Ta kontakt med oss idag för mer information och för att boka din Wifi Survey. Med Exalts expertis kan du maximera din trådlösa prestanda och ge din organisation de verktyg den behöver för framgång.

Exalt erbjuder beredskapsavtal dygnet runt, året runt för att upprätthålla era samhällsviktiga och affärskritiska funktioner i era nät. Våra tekniker hjälper er med felsökning och reparation enligt överenskommet SLA – beredskap med utryckning och tekniker på plats.

Kontakta oss

Om det sker ett avbrott i ditt nät är vi aldrig långt borta. Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt, så att felet kan åtgärdas både snabbt och effektivt.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Magnus Hutter-Rehrl

Affärsområdeschef IT-Drift & Design
Vad mer kan vi erbjuda?

Läs mer om våra andra tjänster

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50