Stockholms Stadsmission

Sweden Aerial
Stolt samarbete

Ett samarbete man är lite extra stolt över i hjärtat

Stockholms Stadsmission hjälper till med att förebygga utanförskap och vi på Exalt hjälper Stockholms Stadsmission med att underhålla deras fysiska datanätverk.

Exalt är sedan 2010 samarbetspartner till Stockholms Stadsmission vad det gäller installation av fysiska datanätverk i samband med uppbyggnad av nya butiker och övrig verksamhet. Vi har genom åren hjälpt till med allt från radiolänkar, brandväggar, installation av nätverksuttag, fiberanslutningar till att installera konferensutrustning och plocka ned gammal nätverksutrustning.

“Vårt samarbete med Exalt har alltid fungerat jättebra. De är serviceminded, professionella och noggranna. Jag är mycket nöjd!”

— Carina Nordberg Rydén, Systemansvarig & Systemadministratör Stockholms Stadsmission
Vad hjälper vi till med?

Tjänster som Exalt hjälper Stockholms Stadsmission med:

done_all

Fastighetsnät

Installationsprocess, dokumentation och höga servicenivå är våra grundstenar som säkerställer ett kostnadseffektivt och pålitligt fastighetsnät efter kundens behov.

done_all

Förstudie och design

Som kund vill man i förväg veta vilka förutsättningar och lösningsalternativ som finns. Dels vad som kan göras, dels vad som bör göras samt vad förändringar och installationer kostar. Därför erbjuder vi förstudier som resulterar en utförlig rapport enligt kundens verksamhetskrav.

done_all

Analys och felavhjälpning

Genom en konsekvens- och behovsanalys av verksamheten fastställer vi en säker IT-infrastruktur för kundens behov. Ofta fungerar allt som det ska år efter år, men ibland så måste lösningen uppdateras eller justeras efter nya förutsättningar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50