Sundbybergs Stadsnät

Sundbybergs Stadsnät
En partner sedan 2005

Sundbybergs Stadsnät tar världen till dig.

Sundbybergs Stadsnät leder den digitala utvecklingen och kopplar ihop allt med alla i Sundbybergs stad, en av Sveriges mest uppkopplade kommuner. I det öppna stadsnätet erbjuds tillgång till internet, TV, telefoni och ett brett utbud av kommersiella och kommunala tjänster inom bland annat trygghet och omsorg.

Exalt är sedan 2005 samarbetspartner till Sundbybergs Stadsnät inom nätdesign, implementation, drift, underhåll, utveckling och tekniskt projektstöd. Exalt övervakar och ansvarar för tekniken i stadsnätet dygnet runt, årets alla dagar, och ansvarar för att tjänsterna som levereras i stadsnätet fungerar för stadsnätets abonnenter oavsett om det är en internettjänst, TV, telefoni, telemetri eller trygghetslarm.

Stadsnätet är byggt som ett robust, redundant nät med hög kapacitet för att möta efterfrågan på tjänster, bandbredd och kvalitet från abonnenter och applikationer.

“Exalt är en strategisk och operativ affärspartner som är mycket integrerad i alla delar av vår verksamhet. Det är verkligen ett exempel på ett samarbete där vi, Exalt och våra kunder, alla är vinnare.”

— Heléne Jakobsson, VD Sundbybergs Stadsnät
Vad hjälper vi till med?

Tjänster som Exalt hjälper Stadsnätet med:

done_all

Drift och förvaltning

Drift och förvaltning av Sundbybergs Stadsnäts aktiva och passiva nätinfrastruktur.

done_all

Utveckling av erbjudande

Medverkat i utvecklingen av Sundbybergs Stadsnäts erbjudande, tillfört kompetens och erfarenhet i samband med nyanslutningar, upphandlingsarbeten och utvecklingsprojekt.

done_all

Konsultation

Medverkat vid introduktionen av nya tjänsteleverantörer och säkerställt funktionen av Sundbybergs Stadsnäts gemensamma tekniska utrustning.

done_all

Felsökning

Felsökningar hos slutkunder, ett viktigt ansikte utåt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50