Ursvik Entré

Förvaltning av nät

Hållbar, skalbar och säker nätdrift

Exalt är förvaltnings- och driftpartner av kommunikationsnätet i fastigheten Ursvik Entré som ägs av Nordisk Renting.

Alla känner till den, den ikoniska vita byggnaden som böljar längs E18 i nästan en halv kilometer. Nu börjar en helt ny epok för huset som fått namnet Ursvik Entré. Ursvik Entré har omvandlats och är idag en öppen plats dit även allmänheten är välkommen. Här finns vårdcentral, gym, flera restauranger och unika konferens- och eventytor.

Exalt ansvarar för säkerställandet av att all kommunikation i fastigheten är driftsäker, väldokumenterad och att utbyggnad/förläggning av ny kommunikation så som fiber, datanät och WiFi sker enligt planerad utbyggnad. Detta är en del av vårt Proptech-erbjudande och där man i fastigheten arbetar enligt en överenskommen samarbetsmodell tillsammans med fastighetsägare, förvaltare och byggentreprenör.

“Vi är mycket glada att Nordisk Renting valt Exalt som samarbetspartner avseende förvaltarskap av kommunikationsnätet i Ursvik Entré. Detta är en del av vårt Proptech-erbjudande som vi ser en ökande efterfrågan på från marknaden.”

— Matti Vänskä, VD Exalt
Vad hjälper vi till med?

Tjänster som Exalt hjälper Ursvik Entré med:

done_all

Förvaltning av fastighetsnät

Behövs det mobiltäckning i garaget, nytt WiFi-nät i cafeterian, inkoppling av nya hyresgäster, utökning av laddstolpar. Exalt är en teknisk förvaltare av kommunikationsnät i fastigheter och sköter allt från design, installation, underhåll samt drift och övervakning. Vi hjälper våra kunder att komma igång snabbare med smart buildings och med vår nätexpertis kopplar vi ihop fastighetens olika system till ett säkert och modernt fastighetsnät.

done_all

Övervakning & felavhjälpning

Vårt team av nätverkstekniker felsöker kunders nät, våra övervakningssystem signalerar att något inte beter som brukligt i nätet och det triggar vår felavhjälpning och övervakningsteam. Våra tjänster innebär att Exalt ser avvikelser och fel innan kunden upplever det. Exalt arbetar med flera olika nät som består av flera olika tillverkares utrustning.

done_all

Nät som tjänst

Vår smidigaste lösning för dig som kund, Exalt designar, levererar och driftar ett nät som uppfyller dem funktionella krav som kunden efterfrågar. Vi på Exalt ser till att ert nät fungerar på ett driftsäkert och informationssäkert sätt. Ni väljer SLA och vi levererar ert nät som tjänst enligt SLA.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med snabbare och säkrare nätverkslösningar?

Kontakta oss, så berättar vi mer.

Ring +46 8 706 76 50