Exalt förstärker personalstyrkan med ny försäljningschef

Press Placeholder

<br /> ViewReleaseInStandardHtml<br />

Exalt förstärker personalstyrkan med ny försäljningschef

Exalt förstärker personalstyrkan med Jerry Månsson som ny försäljningschef, Jerry tillträder 17 augusti. Jerry kommer från flera ledande befattningar så som CEO och försäljningschef inom IT, infrastruktur och säkerhetslösningar.

”Från mitt första möte med Fredrik Armandt, VD på Exalt, och även genomgående under hela rekryteringsprocessen så har jag fått ett väldigt professionellt intryck av de personer jag mött och bolaget som helhet. Exalt är ett väldigt spännande företag med ett komplett erbjudande inom Säker kommunikation, Infrastruktur och Managerade tjänster och jag ser fram emot att vara en del av Exalt’s tillväxtresa.” säger Jerry Månsson.

”Jerry har en lång och gedigen erfarenhet inom försäljning och kommer vara en viktig faktor i vår framtida tillväxtfas.” säger Exalt’s VD Fredrik Armandt. “Vi är väldigt glada att kunna presentera Jerry och önskar honom all lycka i uppbyggnaden av vår nya säljorganisation.” fortsätter Fredrik Armandt. 

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Armandt, VD
08-706 76 50
fredrik.armandt@exalt.se

Om Exalt AB (publ)
Exalt är genom dotterbolaget Exalt Network en helhetsleverantör av kommunikationslösningar för företag, stadsnät, operatörer, myndigheter och organisationer. Bolaget är ledande inom design, installation, drift och underhåll av kommunikationsnät på såväl aktiv som passiv nivå. Affärsidén baseras på att upprätthålla en stark position på marknaden när det gäller hög kompetens, leveranskvalitet och kostnadseffektivitet. Exalt är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001/14001 och certifierat för Robust Fiber. Bolaget är sedan 2005 noterat på Spotlight Stock Market (kortnamn EXALT). Se vidare www.exalt.se.