Fredrik Grähs utsedd till ny Affärsområdeschef för Säker Kommunikation

Press Placeholder

<br /> ViewReleaseInStandardHtml<br />

Fredrik Grähs utsedd till ny Affärsområdeschef för Säker Kommunikation

Exalt förstärker personalstyrkan med Fredrik Grähs som ny affärsområdeschef för affärsområdet Säker Kommunikation. Fredrik har en lång bakgrund inom branschen i en rad olika befattningar.

Det känns inspirerande att vara med på Exalts fortsatta resa mot tillväxt. Bolagets ambition och position ligger helt rätt för expansion med nya kunder och affärer och jag känner mig så trygg i att den goa företagskulturen hjälper oss att nå detta. Exalts historia är starkt färgad av medarbetarnas bidrag till våra kunder, och det är någonting jag gärna bygger vidare på.” säger Fredrik Grähs.

Det känns superkul att ha Fredrik på plats med sin höga energi och erfarenhet av försäljning och ledarskap.” säger VD Matti Vänskä.

Fredrik tillträdde tjänsten den 12 april.                    

För mer information, vänligen kontakta:

Matti Vänskä, VD
matti.vanska@exalt.se

Om Exalt AB (publ)
Exalt är genom dotterbolaget Exalt Network en helhetsleverantör av kommunikationslösningar för företag, stadsnät, operatörer, myndigheter och organisationer. Bolaget är ledande inom design, installation, drift och underhåll av kommunikationsnät på såväl aktiv som passiv nivå. Affärsidén baseras på att upprätthålla en stark position på marknaden när det gäller hög kompetens, leveranskvalitet och kostnadseffektivitet. Exalt är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001/14001 och certifierat för Robust Fiber. Bolaget är sedan 2005 noterat på Spotlight Stock Market (kortnamn EXALT). Se vidare www.exalt.se.