NICLAS ORRELÖV NY AFFÄRSOMRÅDESCHEF PÅ EXALT

<br /> ViewReleaseInStandardHtml<br />

NICLAS ORRELÖV NY AFFÄRSOMRÅDESCHEF PÅ EXALT

Niclas Orrelöv tillträdde uppdraget 2 april.

2 april började Niclas Orrelöv på Exalt Network AB som ny Affärsområdeschef för IT-Drift & Design, affärsområdet levererar tekniska tjänster och drift av robusta nätverk och säker kommunikation till våra kunder med tillgänglighet och support 24/7 och har ett 10-tal medarbetare vid Exalts kontor i Solna.

Niclas har med sig mer än 30 års erfarenhet från IT branschen och kommer närmast från Cuebid där han arbetat sedan 2020, innan dess har Niclas framgångrikt drivit egna företaget TuneIP i Uppsala som levererade IT produkter, drifttjänster och konsulter. Niclas har också med sig gedigen erfarenhet från att tidigare ha byggt upp driftverksamheter hos som Caperio och QD.

”- Jag vet att Niclas blir en värdefull tillgång för våra kunder och medarbetare med sig långa erfarenhet. Vi arbetade tillsammans under flera år på NKS projektet där Niclas och hans medarbetare från TuneIP designade nätverket HPE/Aruba levererade under projektet, de stod även för driften av det temporära nätverket under byggnationen fram till överlämningen av sjukhuset”, säger Johan Rockström VD på Exalt Network AB

”- Det ska bli spännande att börja arbete med Exalt Network som är en etablerad leverantör inom nätverk och kommunikation. Jag ser att efterfrågan på robusthet och säkerhet för nätverk ökar på marknaden och speciellt hos kunder inom Healthcare och Flygindustrin som jag arbetat med de senaste 15 åren, säger Niclas.